1100ad
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
1100ad

1100 AD forums LAA biedriem - 1100 AD forum for LAA members

You are not connected. Please login or register

Voting about Grigmar

4 posters

Voting about grigmar

Voting about Grigmar Vote_lcap25%Voting about Grigmar Vote_rcap 25% [ 2 ]
Voting about Grigmar Vote_lcap75%Voting about Grigmar Vote_rcap 75% [ 6 ]
Total Votes : 8

Poll closed

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Voting about Grigmar Empty Voting about Grigmar Sat Aug 22, 2009 8:17 am

n3rd

Skatos ka rumāņu spēlētājs grigmar no 6.ielejas atsūtijis pieteikumu uz forumu, viņš ir arī Rovera vasalis !

2Voting about Grigmar Empty Re: Voting about Grigmar Sat Aug 22, 2009 8:53 am

Roveris

Man ar viņu bija konflikts(manās sirotavās nonesa manu vienību kā arī Johan121 vienu vienību nonesa) tādēļ tika pieteikts karš, bet tad izlūdzās žēlastību un es viņu AR NOSACĪJUMIEM paņēmu par savu vasali

3Voting about Grigmar Empty Re: Voting about Grigmar Sat Aug 22, 2009 2:03 pm

n3rd

skaidrs Tad neapstiprinam ~!!

4Voting about Grigmar Empty Re: Voting about Grigmar Sat Aug 22, 2009 2:37 pm

Roveris

Neatkāpsimies no mūsu ali noteikumiem-ja lielākā daļa nobalsos par tad ok-es piekāpšos un atbrīvošu viņu no saistībām

5Voting about Grigmar Empty Re: Voting about Grigmar Sat Aug 22, 2009 8:51 pm

Ilzite

Strīdīgās situācijās varētu atļaut uzlikt LAA burtus, bet nelaist forumā, lai vispirms pierāda sevi.

6Voting about Grigmar Empty Re: Voting about Grigmar Sat Aug 22, 2009 8:55 pm

Kiimikis

Ilzite wrote:Strīdīgās situācijās varētu atļaut uzlikt LAA burtus, bet nelaist forumā, lai vispirms pierāda sevi.

Doma jau laba, bet manas personīgās domas ir tādas, ja atkāpjas no kaut viena punkta - tad tas viss var pamazām izirt ar tiem noteikumiem, bet elastīgiem ar ir mazliet jābūt tā ka es neesmu ne pret ne arī par.

7Voting about Grigmar Empty Re: Voting about Grigmar Sat Aug 22, 2009 9:01 pm

Ilzite

Nu tas jau nenozīmē, ka jātbrīvo viņu no saistībām, Twisted Evil vienkārši var izrādīties, ka viņš tiešām grib būt ar mums, bet mēs viņam to liedzam.

8Voting about Grigmar Empty Re: Voting about Grigmar Sat Aug 22, 2009 9:01 pm

Roveris

Ko viņam dos tie LAA burti. Viņu jau neviens neaiztiek izņemot mani ar Johan121. Sākotnēji viņš bija neaktīvs spēlētājs, bet tagad sācis plosīties-reāli teicām, lai nelien mūsu sirotavās, bet tas vēl notiek(sākotnēji nonesa manu vienību un tad teica ka netīšām, bet pēc dienas nonesa Johan121 vienību un atkal to pašu viņam teica). Par vasali ar viņš bija ar mieru kļūt un maksāt 2 dienās 10000 lorda bibļā, tikai, tad kad Johan121 karaspēks jau bija viņā pilī-pārrunas ilga vairākas dienas-šis pat latviešu valodā sāka rakstīt. Tā kā tā situācija ir tāda kā ir-bet kā lemsat biedri tā būs...

9Voting about Grigmar Empty Re: Voting about Grigmar Sat Aug 22, 2009 9:06 pm

Ilzite

Nu tad jau varbūt labāk nē, lai paliek par tavu vasali un maksā kā pienākās.

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]